Slobodni.net

Vrati se   Slobodni.net > Najvažnije u životu > Zajednički život

Odgovori

Alati teme Način prikaza
Staro 24.2.2010, 17:26:35   #1
Sandy0211
Super Moderator

Sandy0211 avatar

Spol: Ženski
Datum pristupanja: 9.12.2009
Groans: 4
Groaned at 11 Times in 10 Posts
Sandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno Kako smiriti svađu među patnerima

Svi se mi svađamo u vezi ili braku, netko svakodnevno, a netko iz normalnih i sitnih razloga. Kako stati na kraj svađi, a da se ne otme kontroli i prijeđe u nesto, sto nije ispocetka ni trebalo biti? Barem jedna strana obicno treba ostati "hladne glave" i smiriti situaciju, bez obzira na to tko je u krivu, a tko u pravu...

Sandy0211 je odsutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to Sandy0211 For This Useful Post:
Staro 24.2.2010, 18:21:06   #2
Shmirgl
stari perverznjak

Shmirgl avatar

Datum pristupanja: 7.1.2010
Groans: 9
Groaned at 6 Times in 6 Posts
Shmirgl je poštovan/a od korisnikaShmirgl je poštovan/a od korisnikaShmirgl je poštovan/a od korisnikaShmirgl je poštovan/a od korisnikaShmirgl je poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Sandy0211 Vidi poruku
Svi se mi svađamo u vezi ili braku.......
WRONG....
ja se ne svađam......ne želim partnerici priuštit to zadovoljstvo, ona se sama prepire, viče, derači......ja se samo smijem dok ona još više pizdi.....a kad postane agresivna onda, priznajem, bježim od nje, ali opet se smijem.....
Shmirgl je odsutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to Shmirgl For This Useful Post:
Staro 24.2.2010, 18:25:20   #3
Hannibal Lecter
Iskusni korisnik

Hannibal Lecter avatar

Datum pristupanja: 15.2.2010
Lokacija: Gdje pjetlovi ne pjevaju, gdje se ne zna za glas roga, i jos hudje, i jos ludje, iza uma, iza Boga.
Groans: 11
Groaned at 24 Times in 23 Posts
Hannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Shmirgl Vidi poruku
WRONG....
ja se ne svađam......ne želim partnerici priuštit to zadovoljstvo, ona se sama prepire, viče, derači......ja se samo smijem dok ona još više pizdi.....a kad postane agresivna onda, priznajem, bježim od nje, ali opet se smijem.....
Moram se nadovezati na ovo, neki dan pricala s mamom o tome i gusila se od smijeha.

Mama je inace jako temperamentna dok je rahmetli tata bio teska flegma, nikad se nije nervirao. Kad se pocnu raspravljat, kaze mama samo ona galami, okrene se i pogleda a tata zaspao.
The Following 3 Users Say Thank You to Hannibal Lecter For This Useful Post:
Staro 24.2.2010, 18:27:03   #4
Shmirgl
stari perverznjak

Shmirgl avatar

Datum pristupanja: 7.1.2010
Groans: 9
Groaned at 6 Times in 6 Posts
Shmirgl je poštovan/a od korisnikaShmirgl je poštovan/a od korisnikaShmirgl je poštovan/a od korisnikaShmirgl je poštovan/a od korisnikaShmirgl je poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Hannibal Lecter Vidi poruku
Moram se nadovezati na ovo, neki dan pricala s mamom o tome i gusila se od smijeha.

Mama je inace jako temperamentna dok je rahmetli tata bio teska flegma, nikad se nije nervirao. Kad se pocnu raspravljat, kaze mama samo ona galami, okrene se i pogleda a tata zaspao.
Tata legenda.....
Shmirgl je odsutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to Shmirgl For This Useful Post:
Staro 24.2.2010, 19:13:35   #5
shnala
Korisnik

shnala avatar

Datum pristupanja: 11.2.2010
Groans: 5
Groaned at 24 Times in 19 Posts
shnala je poštovan/a od korisnikashnala je poštovan/a od korisnikashnala je poštovan/a od korisnikashnala je poštovan/a od korisnikashnala je poštovan/a od korisnikashnala je poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od onewhoknows Vidi poruku
Od poštenja satkan, čist i bijel, mirišem bijelo, - i takvog - otkuhanog na 95*C - ova moja provjerava me. Zajaše me još u fazi ispiranja - ako otrovnih pitanja zafali vam, njoj se javite - a jedno takvo, od sinoć, glasilo je:

Dobro, bre, vidiš li koje je doba? Gdje si bio? Gdje si bio, a? Neka ‘gdje si bio’, nego - s kim si bio? I, neka ‘s kim si bio’, nego - šta si radio? Bre! Čovječe! Šta si radio... čuješ šta te pitam?!

........
itd,
etc,
........
Bravo, junače naš.
Ispravka : Ku*ati junače naš.
Hmm..... moram zapisat neke
od ideja si ovih, čovjek danas
nikad ne zna....
http://www.youtube.com/watch?v=kdAmwBhUHLw KraljicaMala
shnala je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 26.2.2010, 9:57:24   #6
Aleida
Korisnik pod kaznom

Datum pristupanja: 12.1.2010
Groans: 46
Groaned at 17 Times in 17 Posts
Aleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

Nisam tip svađalice pa uvijek pokušavam preokrenut na razgovor a ako ne ide pokušam ostati hladna i ignorirat situaciju , ako se može .
Aleida je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 26.2.2010, 10:11:31   #7
hoggar the terrible
Korisnik

Datum pristupanja: 31.12.2009
Groans: 14
Groaned at 12 Times in 12 Posts
hoggar the terrible se sve više sviđa korisnicimahoggar the terrible se sve više sviđa korisnicimahoggar the terrible se sve više sviđa korisnicima
Početno

kad potpuno poludim i lupim šakom po stolu, nježna ženica se odmah usplahiri i rastrči oko mene s riječima:
"sunašce moje, nemoj mi se samoozljeđivati. trebaš li leda za tu ruku, ili da poljubim da manje boli?!
ne budi tako nesretan, evo čvrsto obećajem da te ovaj i slijedeći tjedan neću tući..."

i svađa je gotova...
hoggar the terrible je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 26.2.2010, 10:22:53   #8
Aleida
Korisnik pod kaznom

Aleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od hoggar the terrible Vidi poruku
kad potpuno poludim i lupim šakom po stolu, nježna ženica se odmah usplahiri i rastrči oko mene s riječima:
"sunašce moje, nemoj mi se samoozljeđivati. trebaš li leda za tu ruku, ili da poljubim da manje boli?!
ne budi tako nesretan, evo čvrsto obećajem da te ovaj i slijedeći tjedan neću tući..."

i svađa je gotova...
Zašto ti ne vjerujem
Staro 26.2.2010, 10:25:23   #9
hoggar the terrible
Korisnik

hoggar the terrible se sve više sviđa korisnicimahoggar the terrible se sve više sviđa korisnicimahoggar the terrible se sve više sviđa korisnicima
Početno

a dobro, uhvatila si me u laži....
istukla me je već slijedeći dan
Staro 26.2.2010, 10:27:23   #10
Aleida
Korisnik pod kaznom

Početno

Citat:
Prvotno napisano od hoggar the terrible Vidi poruku
a dobro, uhvatila si me u laži....
istukla me je već slijedeći dan
trudim se vjerovati ti ali ne ide
Staro 26.2.2010, 10:46:15   #11
hoggar the terrible
Korisnik

Početno

dobro, odlazim onda...
otvorim srce i još ostanem pokopan zbog toga...
okrutna si kao i ona...
Staro 26.2.2010, 10:48:19   #12
apasolutno
Korisnik

apasolutno avatar

Datum pristupanja: 18.1.2010
Groans: 2
Groaned at 9 Times in 9 Posts
apasolutno se sve više sviđa korisnicimaapasolutno se sve više sviđa korisnicima
Početno

Imasamo jedno pravilo,
pravi muskarac muci, šuti, dok se partnerica ne isprica, i gotovo.
Staro 26.2.2010, 10:50:05   #13
zvrk
Mladi korisnik

zvrk avatar

Datum pristupanja: 22.2.2010
Groans: 0
Groaned at 1 Time in 1 Post
zvrk se sve više sviđa korisnicimazvrk se sve više sviđa korisnicima
Početno

u dvije godine braka, mislim da sam se jednom posvadjala sa muzem
mrzim svadju
i uvijek sve mozemo fino raspraviti
a kada pobjesnim zbog necega
onda se ispusem negdje basketom
i bude dobro i ja opet spremna za miran razgovor
as to jednom je bilo zbog kise koja nije dala igrat basket

i on haman isto tako
ima svoje izduvne ventile
i onda polako

a pred trecim ljudima se svadjat :S

uglavnom: nema galame

i
zvrk je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 26.2.2010, 10:54:05   #14
h2b
Novi korisnik

h2b avatar

Spol: Muški
Datum pristupanja: 23.2.2010
Groaned at 0 Times in 0 Posts
h2b je još uvijek nepoznat drugim korisnicima
Početno

jednostavno
h2b je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 26.2.2010, 12:13:04   #15
stvor
Mladi korisnik

Datum pristupanja: 9.2.2010
Groaned at 0 Times in 0 Posts
stvor se počinje sviđati drugim korisnicima
Početno

dobar kurac mir u kući

vijagra
stvor je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 9.3.2010, 18:41:46   #16
Lindy
Što želim to dobim

Lindy avatar

Datum pristupanja: 25.12.2009
Groans: 22
Groaned at 32 Times in 29 Posts
Lindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od stvor Vidi poruku
dobar kurac mir u kući
ili latinski:

penis bonus pax in domus
Lindy je prisutan   Odgovori s citatom
The Following 2 Users Say Thank You to Lindy For This Useful Post:
Staro 9.3.2010, 18:43:02   #17
lacky luck
Sexualni napasnik

lacky luck avatar

Groans: 97
Groaned at 52 Times in 51 Posts
lacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

sakom u glavu
Staro 9.3.2010, 18:43:17   #18
Lindy
Što želim to dobim

Lindy avatar

Groans: 22
Groaned at 32 Times in 29 Posts
Lindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Ovo me nasmijalo:

Nečije krpice letjele kroz prozor u ZGu.

TEKST
Lindy je prisutan   Odgovori s citatom
Staro 9.3.2010, 21:47:16   #19
Sandy0211
Super Moderator

Sandy0211 avatar

Sandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Lindy Vidi poruku
Ovo me nasmijalo:

Nečije krpice letjele kroz prozor u ZGu.

TEKST
Mozda ih je samo vjetar odnio sa strika

Staro 9.3.2010, 21:58:20   #20
Princess Leia
Korisnik pod kaznom

Datum pristupanja: 10.12.2009
Groans: 134
Groaned at 101 Times in 83 Posts
Princess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Ja uvijek mislim da je bitan kompromis. Ako se dvoje vole i odlučili su da žive zajedno onda iz ljubavi treba jedno drugom popuštati. Jer u braku, onakvom kakav ja priželjkujem sam brak je iznad mene ili njega kao osobe. Znači zajednica je bitnija od osobnih hirova. Pogotvo kad dođu djeca.

Aj sad kamenutjte me!! Pokondirene tikve! Ali ne, neću se predati. Pit ću vam krv s moralom dokle god života ima u meni.
Staro 9.3.2010, 22:05:36   #21
Sandy0211
Super Moderator

Sandy0211 avatar

Početno

Citat:
Prvotno napisano od Princess Leia Vidi poruku
Ja uvijek mislim da je bitan kompromis. Ako se dvoje vole i odlučili su da žive zajedno onda iz ljubavi treba jedno drugom popuštati. Jer u braku, onakvom kakav ja priželjkujem sam brak je iznad mene ili njega kao osobe. Znači zajednica je bitnija od osobnih hirova. Pogotvo kad dođu djeca.

Aj sad kamenutjte me!! Pokondirene tikve! Ali ne, neću se predati. Pit ću vam krv s moralom dokle god života ima u meni.
Tako lijepo pocnes i bas moras uprskati hehe....

OT : Naravno da mora biti kompromisa, svi smo mi jedinke, ali to nema veze sa moralom obicna svađa je u pitanju. Kad dođe do pitanja morala, onda tu vise ni svađe ne predstavljaju nista...

Staro 10.3.2010, 11:38:45   #22
Lena
☆˙·٠•●Sinner●•٠·˙☆

Lena avatar

Datum pristupanja: 4.12.2009
Groans: 6
Groaned at 8 Times in 8 Posts
Lena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Ah, Bože moj...ljudi se posvađaju, pomire i idu dalje.
To se događa u svakoj zdravoj vezi/braku. Bez toga nebi bilo zanimljivo. A i bez onog djela nakon svađe...onog djela za koji svi kažu da je najbolji, seksić nakon svađe.
Obično se posvađamo radi neke gluposti, do sad je jako malo bilo ozbiljnih situacija, iako mi se čini da u ozbiljnim sitacijama djelujemo i razmišljamo zrelije, dok kod gluposti smo se u stanju duriti cijeli dan, a bez razloga. Uglavnom, posvađamo se, durimo malo, i za par h je sve super. I idete dalje, nakon toga malo pametniji i jači.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆
I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Lena je prisutan   Odgovori s citatom
Staro 10.3.2010, 11:45:10   #23
southern
Zastitnica nemocnih

southern avatar

Datum pristupanja: 5.2.2010
Groans: 35
Groaned at 45 Times in 44 Posts
southern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljeti
Početno

Dva srca ce uvijek sama naci put jedno do drugog, samo ako postoje osjecanja.
Nije potrebno pomagati im, znaju oni dobro gdje jedno drugo mogu pronaci.

southern je prisutan   Odgovori s citatom
Staro 10.3.2010, 12:06:21   #24
***MiMi***
Mladi korisnik

***MiMi*** avatar

Datum pristupanja: 12.2.2010
Groans: 3
Groaned at 1 Time in 1 Post
***MiMi*** je poštovan/a od korisnika***MiMi*** je poštovan/a od korisnika***MiMi*** je poštovan/a od korisnika***MiMi*** je poštovan/a od korisnika
Početno

Posvađane ljude ne treba miriti niti se mijesati. da je sta ozbiljno ne bi se ni svadjali
***MiMi*** je odsutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to ***MiMi*** For This Useful Post:
Odgovori

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možete otvoriti novu temu
Ne možete ostaviti odgovor
Ne možete stavljati privitke
Ne možete uređivati svoje postove

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno

Forum Jump

Sva vremena su GMT +2. Vrijeme je 14:42:32.