Slobodni.net

Vrati se   Slobodni.net > Za sretan život > Kućni ljubimci

Odgovori

Alati teme Način prikaza
Staro 4.3.2010, 15:50:23   #26
southern
Zastitnica nemocnih

southern avatar

Spol: Ženski
Datum pristupanja: 5.2.2010
Groans: 34
Groaned at 44 Times in 43 Posts
southern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljeti
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Lena Vidi poruku
Deveta, nemaš ti problem, nego ti dotični koji maltretiraju imaju probleme. Velike probleme.
Naravno, probleme koje bi im neko trebao pokusati rijesiti, na "ljudski" nacin.

southern je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 8.3.2010, 14:32:47   #27
Lindy
Što želim to dobim

Lindy avatar

Datum pristupanja: 25.12.2009
Groans: 21
Groaned at 32 Times in 29 Posts
Lindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Ajme..ja ne mogu gledati onaj video....ugasila ga na samom početku, na prvim kadrovima mučenja.....

I danas našla u novinama prilog:

ZAPALILI PSA

Srećom, psić je živ, vjerovatno će se oporaviti.

I samo ću na ovo sve reći, moje mišljenje...

Vidite šta neki ljudi rade? Vidite. Zli su, neki nisu nikada kažnjeni za to. Umru. Mnogi će cijeli život to pamtiti i reći: Otišao je taj gad, nije nikada platio.

Ja to drugačije vidim.
Taj će se opet roditi, biti dijete, možda uspije i odrasti, ali vjerujem, čvrsto vjerujem, da će to platiti dvostruku.

Ili će se roditi bolestan ili razboliti....

E sad..ono najzanimljivije, ili sama ta osoba ili njegovi će se isčuđivati šta je on Bogu skrivio da je tako kažnjen. Milo nevino djete, nikome skrivio, nikome zlo nanio, a tako pati.

Pati? A ona životinja koju je ON mučio nije patila???

Zašto da se on izvuče bez kazne? Zašto?

I svaka bolesna osoba, čudno bolesna, je sumnjiva. Mnogi me krivo shvačaju, kao, kako mogu osuđivati nevine. Za mene oni nisu nevini, jer da jesu nebi sad patili i otplačivali. I sami sebe oni osudili. I moraju to proči i na svojoj koži to osjetiti, osjetiti tu patnju i bol, da im više nikada ne padne na pamet raditi zlo.
Lindy je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 8.3.2010, 14:56:17   #28
southern
Zastitnica nemocnih

southern avatar

southern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljeti
Početno

O Boze

Sjecam se jednog svog komsije, nekad davno.
Oko zgrade se motala ranjena kuja, prednja sapa joj bila slomljena iz ramena, jos dok je bila malena sasvim.
Othranili smo je svi iz komsiluka, voljeli je, a i ona voljela nas.Cudno umiljata bila, kao da je sad gledam kkao sepajuci, a ipak veselo skakucuci, trci prema nama....nogu joj slomio neko kamenom.

Voljela je ljude, uprkos tomu.
Doslo vrijeme, ostala je skotna.Svi smo se veselili i pripremali skloniste za malene.
No jednog dana, nije se pojavila.Isprva smo mislili da je otisla osteniti se na drugo mjesto....zvali, cekali, nije se vratila.

Nakon par mjeseci do mene dodje prica kako je komsija istukao, slomio joj i drugu prednju nogu, te je takvu stavio u tacke i bacio na obalu pored same rijeke.
Tu se navodno ostenila, nije mogla mrdnuti, psici su ugibali jedan po jedan jer nisu imali ni hrane a ni sklonista....na kraju uginula i ona.

Proslo mnogo godina, rat bio i zavrsio se, taj isti komsija dozivio da mu zena pala sa garaze i sva se polomila, zatim i on dobio infarkt, i eno, sad bauljaju oboje...jedva s ekrecu....a meni drago kad ih vidim.
I uvijek mi pred ocima slika sepave kujice, i pogleda punog ljubavi.

Staro 8.3.2010, 15:16:17   #29
Gjur0
ii ʇuәɯɯoɔ ou ﺕ

Gjur0 avatar

Spol: Muški
Datum pristupanja: 12.1.2010
Groans: 11
Groaned at 4 Times in 3 Posts
Gjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnika
Pošalji poruku preko ICQ-a za Gjur0 Pošalji poruku preko MSN-a za Gjur0 Pošalji poruku sa Skype™ za Gjur0
Početno

Samo cu napisati da bi takve ljude, (ne znam ni dal ih mogu nazvati ljudima...)
trebalo trpati u zatvor s dugotrajnim kaznama!

Znate kako se kaze u jednoj pjesmi...

Ljudi su pokvarena rasa, prljava i zla....

Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
Gjur0 je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 8.3.2010, 15:41:45   #30
Lindy
Što želim to dobim

Lindy avatar

Datum pristupanja: 25.12.2009
Groans: 21
Groaned at 32 Times in 29 Posts
Lindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Gjur0 Vidi poruku
Samo cu napisati da bi takve ljude, (ne znam ni dal ih mogu nazvati ljudima...)
trebalo trpati u zatvor s dugotrajnim kaznama!

Znate kako se kaze u jednoj pjesmi...

Ljudi su pokvarena rasa, prljava i zla....
Mislim da zatvor je preblaga kazna.

Tamo dobe redovito obrok, ne gladuju, u toplom su....ne znam ostale uvijete, ali nije se nitko žalio da se smrznuo tamo ili crkno od gladi. I da su ga maltretirali bez razloga.
Lindy je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 8.3.2010, 15:45:04   #31
Gjur0
ii ʇuәɯɯoɔ ou ﺕ

Gjur0 avatar

Datum pristupanja: 12.1.2010
Groans: 11
Groaned at 4 Times in 3 Posts
Gjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnika
Pošalji poruku preko ICQ-a za Gjur0 Pošalji poruku preko MSN-a za Gjur0 Pošalji poruku sa Skype™ za Gjur0
Početno

Imas pravo, trebao ici na prislilan rad, graditi ceste, da zasluzi obrok i krevet, ma da takve zvijeri ni to ne zasluzuju!

Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
Gjur0 je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 9.3.2010, 15:32:08   #32
Mopsica 7
Moderator

Mopsica 7 avatar

Datum pristupanja: 19.1.2010
Groans: 0
Groaned at 3 Times in 3 Posts
Mopsica 7 se sve više sviđa korisnicimaMopsica 7 se sve više sviđa korisnicima
Početno

Na Goli otok!
Mopsica 7 je odsutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to Mopsica 7 For This Useful Post:
Staro 6.4.2010, 23:39:06   #33
Hot mama
Korisnik

Hot mama avatar

Datum pristupanja: 5.4.2010
Groans: 5
Groaned at 4 Times in 4 Posts
Hot mama je poštovan/a od korisnikaHot mama je poštovan/a od korisnikaHot mama je poštovan/a od korisnikaHot mama je poštovan/a od korisnikaHot mama je poštovan/a od korisnikaHot mama je poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od southern Vidi poruku
O Boze

Sjecam se jednog svog komsije, nekad davno.
Oko zgrade se motala ranjena kuja, prednja sapa joj bila slomljena iz ramena, jos dok je bila malena sasvim.
Othranili smo je svi iz komsiluka, voljeli je, a i ona voljela nas.Cudno umiljata bila, kao da je sad gledam kkao sepajuci, a ipak veselo skakucuci, trci prema nama....nogu joj slomio neko kamenom.

Voljela je ljude, uprkos tomu.
Doslo vrijeme, ostala je skotna.Svi smo se veselili i pripremali skloniste za malene.
No jednog dana, nije se pojavila.Isprva smo mislili da je otisla osteniti se na drugo mjesto....zvali, cekali, nije se vratila.

Nakon par mjeseci do mene dodje prica kako je komsija istukao, slomio joj i drugu prednju nogu, te je takvu stavio u tacke i bacio na obalu pored same rijeke.
Tu se navodno ostenila, nije mogla mrdnuti, psici su ugibali jedan po jedan jer nisu imali ni hrane a ni sklonista....na kraju uginula i ona.

Proslo mnogo godina, rat bio i zavrsio se, taj isti komsija dozivio da mu zena pala sa garaze i sva se polomila, zatim i on dobio infarkt, i eno, sad bauljaju oboje...jedva s ekrecu....a meni drago kad ih vidim.
I uvijek mi pred ocima slika sepave kujice, i pogleda punog ljubavi.
ovo je prezalosna prica,ali osjetila sam svaku tvoju rijec
kao da sam sama pisala post.
To nisu ljudi,to su psihopati koji ne staju na zivotinjama,provjereno,ali isto tako nisu toliko glupi da se postave na nekog sebi ravnog
Dao im Bog svima sudbinu kao u ovoj prici,mozda i goru......
Hot mama je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 16.4.2010, 1:20:19   #34
Hot mama
Korisnik

Hot mama avatar

Hot mama je poštovan/a od korisnikaHot mama je poštovan/a od korisnikaHot mama je poštovan/a od korisnikaHot mama je poštovan/a od korisnikaHot mama je poštovan/a od korisnikaHot mama je poštovan/a od korisnika
Početno Najnoviji slucaj-MILA

Ljudi-proklet bio onaj ko radi ovakve stvari,sto je najtuznije ostat ce nekaznjen
nisam osoba koja zna mrziti,ali ne smijem reci sto osjecam za ovakve stvorove..

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/b...i%20noge!.html
Staro 16.4.2010, 1:39:28   #35
Sunny I Love You!
Mladi korisnik

Sunny I Love You! avatar

Groaned at 0 Times in 0 Posts
Sunny I Love You! se sve više sviđa korisnicimaSunny I Love You! se sve više sviđa korisnicima
Početno

Krivičnim zakonom Republike Srbije, član 269, predviđena je kazna do godinu dana zatvora za počinioce ovakvih dela. Zločin prema životinjama je rani pokazatelj agresije prema ljudima. Od 2006. godine procesuirano je više desetina krivičnih prijava, a u jednom slučaju je presuđena i zatvorska kazna od tri meseca - priča Biorac.

Prema njenim rečima, najveći problem u procesuiranju ovakvih zločina je nedostatak svedoka.

Srbi, svaka vam čast , bar provodite zakone. Kad ćemo mi biti kao oni

A nisu uključili mogućnost da je neki veterinar to napravio, doima se stručno obavljeno, nisu nađeni tragovi vezivanja i pružanja otpora,možda je kuja bila uspavana ; nije iskrvarila i nije dobila sepsu. Sumnjivo mi to.
Sunny I Love You! je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 16.4.2010, 2:09:47   #36
Hot mama
Korisnik

Hot mama avatar

Početno

ne znam,ali znam da molim Boga da ga nadu,da vise nikad ne uradi nesto slicno,zalosno je sto svi ne gledaju na zivotinje kao "mi" ali ko zna sto bi uradio taj psihopat nekom tko bi mu se zamjerio,kad je u stanju to psu napraviti bez povoda.....
mene to isuvise potrese i sad opet ne mogu spavati,sama zlostavljanja gledam zadnje vrijeme...znam da me ti kuzis Sunce moje
Staro 16.4.2010, 2:22:00   #37
Sunny I Love You!
Mladi korisnik

Sunny I Love You! avatar

Sunny I Love You! se sve više sviđa korisnicimaSunny I Love You! se sve više sviđa korisnicima
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Hot mama Vidi poruku
ne znam,ali znam da molim Boga da ga nadu,da vise nikad ne uradi nesto slicno,zalosno je sto svi ne gledaju na zivotinje kao "mi" ali ko zna sto bi uradio taj psihopat nekom tko bi mu se zamjerio,kad je u stanju to psu napraviti bez povoda.....
mene to isuvise potrese i sad opet ne mogu spavati,sama zlostavljanja gledam zadnje vrijeme...znam da me ti kuzis Sunce moje
Šunce tvoje kako bi rekla moja bakica pokojna; ti se divi, jer sunašce nema te snage; dosta mi boli saznanja što sve postoji, i bol koju često proživljavam sama zbog dlakafaca , stavljam si ruke na oči često da ne vidim.
Bez povoda hmm , meni je to sumnjivo i ne liči mi baš na isfrustriranog luđaka kojem se eto pomračio um, meni ovo liči na planirano nešto. Možda samo gledam previše seriju Reži me ; al stvarno meni ovo sumnjivo. Možda je bio neki obred u pitanju fanatika, ma nismo ni svjesni što se sve događa i kakvi poremećeni umovi postoje među nama. Živčenjak bi ubio psa, al ovaj je pustio psa da se živ pati.
Sjeti se da je onaj pas s žicom oko noge imao sepsu, a 4 odrezane noge pa sve sterilno
Staro 16.4.2010, 2:31:42   #38
Hot mama
Korisnik

Hot mama avatar

Početno

daj,sad si me sjetila onog patnika sa zicom.....

moguce je sto kazes,mislim da pise da se radilo vjerojatno o nekoj osveti...ma siroce,samo da dobije te proteze
Staro 16.4.2010, 2:39:22   #39
Sunny I Love You!
Mladi korisnik

Sunny I Love You! avatar

Početno

Citat:
daj,sad si me sjetila onog patnika sa zicom.....

moguce je sto kazes,mislim da pise da se radilo vjerojatno o nekoj osveti...ma siroce,samo da dobije te proteze
Sorry izletilo mi ,moram s nečim usporediti. Treba ti opet mala pauza, pregrijana si i razbolit ćeš se. Prava ti se javila , ne izlaze mi iz glave Bezuhica i Žućo kao živi,i Mrvi kao anđeo. Najrađe bi išla po ovo dvoje i utrpala u krevet na kom više i nema mjesta od bolesnika.
Staro 16.4.2010, 2:51:07   #40
Hot mama
Korisnik

Hot mama avatar

Početno

joj,Zuco-takvi psi me ocaraju stvarno....nadam se da ce ipak jednom zavrsiti kod tebe
pa i macica

pusa ljepotanu
Staro 18.4.2010, 9:10:24   #41
sanguine
Novi korisnik

Datum pristupanja: 17.4.2010
sanguine se počinje sviđati drugim korisnicima
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Alex84 Vidi poruku
Sta mislite o ljudima koji su brutalni prema svojim ljubimcima te zivotinjama opcenito?Svakodnevno mozemo vidjeti neke primjere brutalnosti prema zivotinjama.Meni se to strasno gadi i tuzan sam kad vidim sta ljudi rade zivotinjama.Mislite li da bi ljudi koji muce zivotinje trebali snositi adekvatnu odgovornost za to,,te kako uopce tome stati na kraj?
nema mi nista odvratnije od ljudi koji muce ili se izivljavaju nad slabijima.. bilo to silovanje djevojke ili zlocin nad zivotinjom ili djetetom.

tome se ne moze stati na kraj jer nam drzava ima vaznije stvari za raditi, krasti i brinuti se o guzicama u spotovima
pretpostavljajuci da ipak zivimo u nekoj normalnijoj humanijoj drzavi, moglo bi se stati na kraj (ne u potpunosti ali sigurno ne bi svaki tjedan bio slican slucaj) ostrijim kaznama te senzibiliranjem javnosti, jos od malih nogu (gledajuci teme na facebooku, mnogim klincima, i pri tome mislim oni od 10ak godina, nije jasno sto je tako strasno kod odsjecanja sapica psima, jer to je samo pas i to su samo sapice... sto njih drustvo i roditelji uce?). trebale bi se cesce provoditi oni dani besplatnog kastriranja jer iako ce svatko kome je stalo do zivotinja i zna da nema gdje s mladima dati novce i kastrirati, bit ce i onih koji ce to smatrati nepotrebnim troskom i onda utopiti mlade ili ih pustiti na cestu i za par dana citati u novinama kako ih je netko zapalio.

sto se tice vegeterijanstva i ljubavi prema zivotinjama, naravno da to mnogo znaci barem jednoj zivotinji koja u tom trenutku nije pojedena. s druge strane, to se ne moze nikako usporedivati sa mucenjem zivotinja... postoji hranidbeni lanac, i te iste zivotinje ce pojesti drugu manju zivotinju da bi sebe prehranile, kao i ljudi. a ne mogu svi ljudi zivjeti bez mesa (konkretno, imam prijateljicu koja ne moze jesti meso, svaki put kad je probala povracala je otkad je imala 11 godina ) jer ovisi i o organizmu, netko nece ni primjetiti nedostatak mesa, netko ce se nakon 2 dana bez mesa srusiti u nesvjest.

u svakom slucaju, to ne znaci da i oni koji jedu meso i ne jedu nemaju pravo najostrije osuditi svako izivljavanje nad zivotinjama.
sanguine je odsutan   Odgovori s citatom
The Following 2 Users Say Thank You to sanguine For This Useful Post:
Staro 18.4.2010, 11:46:54   #42
JustOne
Vrlo iskusni korisnik

JustOne avatar

Datum pristupanja: 11.2.2010
Groans: 37
Groaned at 76 Times in 65 Posts
JustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Koji je to psihopata da zivotinji odreze 4 noge? Poremecen um,nema dalje...
Staro 18.4.2010, 12:43:06   #43
Hot mama
Korisnik

Hot mama avatar

Početno

Citat:
Prvotno napisano od JustOne Vidi poruku
Koji je to psihopata da zivotinji odreze 4 noge? Poremecen um,nema dalje...
Tesko poremecen.....mene jos najvise dirne kad vidim da sve mlada populacija radi takve stvari...mislim,gdje je tu uloga roditelja
Staro 18.4.2010, 13:50:32   #44
southern
Zastitnica nemocnih

southern avatar

Početno

Ja sam bez teksta.
Ovaj put nemam sta reci.

Staro 18.4.2010, 16:00:12   #45
Arvena
Novi korisnik

Arvena avatar

Datum pristupanja: 16.4.2010
Arvena se počinje sviđati drugim korisnicima
Početno

Citat:
Prvotno napisano od southern Vidi poruku
Ja sam bez teksta.
Ovaj put nemam sta reci.
Iskreno i ja ostajem bez texta na ovakve zločine

Toliko sam riječi u životu potrošila na edukaciju ljudi o obaveznoj kastraciji svih životinja osim onih sa uzgojnom dozvolom (a i o uzgajivačima bi se dalo popričati).
To je jedina prevencija za koliko-toliko samnjenje broja napuštenih životinja!
Udomljavanjem napuštenih samo djelomično saniramo posljedice , a uzrok i dalje ostaje .
A dok je god toliko napuštenih životinja po cestama - psihopate će imati na dohvat ruke (ili noža, puške,...) biće na kojem mogu raditi ogavne monstruozne zločine
Ima puno komentara na fejsu kod jadne Mile kojoj su odrezali nogice:"...dajte nam ime monstruma, da i mi njega iskasapimo...", a s druge strane na očigled hrpe ljudi luđak presječe vrat rotvajleru i odšeće Nisam sigurna da li je netko u opće i potrčao za njime Prazna demagogija
Arvena je odsutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to Arvena For This Useful Post:
Staro 18.4.2010, 16:03:04   #46
Hot mama
Korisnik

Hot mama avatar

Početno

Slazem se....

a jesi vidjela na fejsu koliko se psihopata javlja i divi zlocinu i monstruma proglasava herojem......sve bih ih rijesila
Staro 18.4.2010, 16:08:32   #47
Arvena
Novi korisnik

Arvena avatar

Datum pristupanja: 16.4.2010
Arvena se počinje sviđati drugim korisnicima
Početno

Citat:
Slazem se....

a jesi vidjela na fejsu koliko se psihopata javlja i divi zlocinu i monstruma proglasava herojem......sve bih ih rijesila
Na žalost sam vidjela

Ne znam što reći - osim da ljudska vrsta emocionalno i duhovno nije niti trunke napredovala od srednjeg vijeka
Napredovali smo samo u tehnološkom smislu, a empatija je ostala na nivou pećinskih ljudi, ma kolko se ljudi zavaravali suprotnim.
Arvena je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 18.4.2010, 16:12:09   #48
Hot mama
Korisnik

Hot mama avatar

Početno

Empatija,pitaju se mnogi sto je to?

Nazalost,badave sve u zivotu,kad si spiljski covjek u dusi
Staro 20.4.2010, 9:59:48   #49
Hot mama
Korisnik

Hot mama avatar

Početno

Jos jedna ljudska sramota....sta bi vi u ovakvom slucaju,ja mislim da bi za vrat skocila tim sinterima

http://www.facebook.com/l.php?u=http..._beton&h=54466 (ako vam ne otvara link,vicite)
Staro 20.4.2010, 10:07:22   #50
klarisa
Mladi korisnik

klarisa avatar

Datum pristupanja: 26.3.2010
Groans: 1
Groaned at 2 Times in 2 Posts
klarisa se sve više sviđa korisnicimaklarisa se sve više sviđa korisnicima
Početno

Citat:
Ljudi-proklet bio onaj ko radi ovakve stvari,sto je najtuznije ostat ce nekaznjen
nisam osoba koja zna mrziti,ali ne smijem reci sto osjecam za ovakve stvorove..

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/b...i%20noge!.html
Vidjela sam ovaj prestrašni slučaj sa kujicom Milom.
Mila je otišla na liječenje u Njemačku, a ovaj ili ovi monstrumi koji su bili u stanju počiniti ovakav zločin, jer to jeste zločin najstrašniji , zaslužili su da smrt žele a da ih ona ne obilazi.
Da ne govorim šta im želim-prestrašna je misao moja.
klarisa je odsutan   Odgovori s citatom
Odgovori

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možete otvoriti novu temu
Ne možete ostaviti odgovor
Ne možete stavljati privitke
Ne možete uređivati svoje postove

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno

Forum Jump

Sva vremena su GMT +2. Vrijeme je 14:15:46.