|
|
#26 |
|
Mladi korisnik
Datum pristupanja: 27.1.2010
Groans: 0
Groaned at 1 Time in 1 Post
![]() ![]() |
Knjige!Pretežno beletristika.
Od kako mi je prva poklonjena,tamo negdje u 2-om OŠ. Naime u mojoj obitelji nije bilo knjiga niti se gubilo vrijeme na njih... ![]() Do sada pretpostavljam da posjedujem nekoliko tisuća knjiga(nemam živaca brojiti)među kojima su neka izdanja stara i više od stoljeća,a jedna iznimka 130 g.Prvo izdanje Ben-Hura na Balkanskom tlu. Imam i nekoliko stotina razglednica i čestitki. Nakupljeno zmeđu 8-12godine. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Što želim to dobim
![]() Spol: Ženski
Datum pristupanja: 25.12.2009
Groans: 21
Groaned at 32 Times in 29 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao mala skupljala sve i svašta, razne sličice, albume popunjavala, pa kasnije počela markice skupljati kojih imam još i sada. Samo mi fali jedan album da posložim višak koji stoji u vrečici. Ostalo je u albumima.(2)
S klincima skupljala nogometaše, naljepnice, još imamo te albume, najveći je bio Germany 2006. album. Jako puno sličica i jako puno bačenog novca, najviše eura jer najviše u Njemačkoj kupovala jer i oni imali iste ko i kod nas. Pa skupljali iz leda sličice, one aute. Uglavnom, sve je to bacanje novca. I to ne malo. Sad šta skupljam su članci iz Glorije o putovanjima. To mi besplatno, majka kupuje reviju pa mi pošalje dok pročita.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Novi korisnik
Spol: Muški
Datum pristupanja: 22.2.2010
Groaned at 0 Times in 0 Posts
![]() |
Kao mali sam skupljao novčiće i markice. Imam ih dosta i nešto čak i vrijednih, no to ostavljam za svoju djecu. Desetak godina skupljam prazne kutije cigareta i imam ih iz cijelog svijeta. Želja mi je bila sve te kutije poljepiti po zidu i stropu sobe, as seen on TV
![]() Zadnjih par godina skupljam posebne edicije igra, filmova i muzike. Kad negdje vidim Special/Limited/Collector's Edition, kao da mi se maše crvenom maramom ispred nosa. Ja to moram kupiti.
|
|
|
#29 | |
|
Moderator
![]() Spol: Muški
Datum pristupanja: 16.1.2010
Groans: 69
Groaned at 182 Times in 164 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
![]()
|
|
|
|
#30 |
|
Banniran
Spol: Ženski
Datum pristupanja: 19.1.2010
Groaned at 5 Times in 2 Posts
![]() |
Skupljam kartone.
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Novi korisnik
Datum pristupanja: 17.2.2010
Groaned at 0 Times in 0 Posts
![]() |
skupljam usb stickove
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Mladi korisnik
Datum pristupanja: 20.2.2010
Groans: 8
Groaned at 1 Time in 1 Post
![]() ![]() ![]() |
Kao mali prije rata skupljao sam autice
Bolje receno plakao sam iz petinih zila dok nisam dobio po autioc svaki put kad bi se islo u neke prodavnice heheh Poslje toga kao i svi skupljao slicice ( tada je bila popularna italija 90 i sa njima se igralo po citave dane cijele pole) uz to naravno klikeri i slicno.Onda nekad '96 sam poceo skupljati romane ( mahom S.D.) privjeske za kljuceve i danas ih ima ali nisu izlozeni na policama zidova kao prije Zadnjih 5 godina skupljam pive ( pune) i imam ih trenutno 159 iz raznih vrsta iz raznih dijelova svijeta i to mi je onako trenutna opsesija unazad par godina :P
|
| The Following User Says Thank You to Dinko For This Useful Post: |
![]() |
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|