Slobodni.net

Vrati se   Slobodni.net > Za sretan život > Kozmetika

Odgovori

Alati teme Način prikaza
Staro 5.3.2010, 23:55:25   #1
Sandy0211
Super Moderator

Sandy0211 avatar

Spol: Ženski
Datum pristupanja: 9.12.2009
Groans: 4
Groaned at 11 Times in 10 Posts
Sandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno Permanentni make-up

Trajna sminka ili permanentni make-up je pocelo sve vise zena koristiti...
Manje im treba vremena za sminkanje prije odlaska, uvijek su nasminkane i ne moraju prije spavanja skidati sminku, bez obzira kako umorne bile...ali, koliko je to zdravo i koliko sam saznala, jako je bolno. Da ne pricamo o usnicama gdje nam je koza najosjetljivija. Trajanje je cca 2-3mj, a cijene su oko 2000kn bile, kada sam ja zadnji puta bila upucena u to. Sta mislite, jel se isplati pretrpjeti tu bol, za nesto takvo ili nam je ipak lijepse na vecer skinuti svu necistocu sa sebe i biti kreativne u slijedecem sminkanju?

Sandy0211 je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 6.3.2010, 13:09:47   #2
ICE WOMAN
Napredni korisnik

Datum pristupanja: 26.12.2009
Groans: 23
Groaned at 13 Times in 13 Posts
ICE WOMAN je cijenjen/a od mnogih korisnikaICE WOMAN je cijenjen/a od mnogih korisnikaICE WOMAN je cijenjen/a od mnogih korisnikaICE WOMAN je cijenjen/a od mnogih korisnikaICE WOMAN je cijenjen/a od mnogih korisnikaICE WOMAN je cijenjen/a od mnogih korisnikaICE WOMAN je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

Nije to loša stvar, ali s ozirom da volim promjene ne bi se odlučila na to...par mojih mušterijica odlučilo se tako korigirati obrve i po meni djeluje vrlo umjetno...tako da za sada ništa, ne razmišljam o tome
ICE WOMAN je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 6.3.2010, 13:11:52   #3
southern
Zastitnica nemocnih

southern avatar

Datum pristupanja: 5.2.2010
Groans: 34
Groaned at 44 Times in 43 Posts
southern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljeti
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Sandy0211 Vidi poruku
Trajna sminka ili permanentni make-up je pocelo sve vise zena koristiti...
Manje im treba vremena za sminkanje prije odlaska, uvijek su nasminkane i ne moraju prije spavanja skidati sminku, bez obzira kako umorne bile...ali, koliko je to zdravo i koliko sam saznala, jako je bolno. Da ne pricamo o usnicama gdje nam je koza najosjetljivija. Trajanje je cca 2-3mj, a cijene su oko 2000kn bile, kada sam ja zadnji puta bila upucena u to. Sta mislite, jel se isplati pretrpjeti tu bol, za nesto takvo ili nam je ipak lijepse na vecer skinuti svu necistocu sa sebe i biti kreativne u slijedecem sminkanju?
Ne bih to stavljala na sebe, jer bih upropastila svoju prirodnu ljepotu

southern je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 6.3.2010, 13:13:14   #4
Jopa_od
Korisnik pod kaznom

Jopa_od avatar

Datum pristupanja: 9.1.2010
Groans: 5
Groaned at 19 Times in 16 Posts
Jopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

Moram se ja nadovezati, mozda malo zacuđujuce.

Zasto bi stavljale make up, ne kazem da bi zene trebale se zapustiti, ali mislim da je to previse. Sta ima tijelo fino, prekrasna, kako je ljepa ne mozes gledati u nju, a ispod koze obicna sirovina. Da ne duljim, ne kontam kako ljudi mogu nesto stavljati na sebe kada ga vise nikada nece moci skinuti sa lica. Nevjerovatno..
Jopa_od je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 6.3.2010, 19:01:24   #5
Lena
˙·٠•●Sinner●•٠·˙

Lena avatar

Datum pristupanja: 4.12.2009
Groans: 6
Groaned at 8 Times in 8 Posts
Lena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Nikad to nebih stavila na sebe. Volim se šminkati svaki dan i ne predstavlja mi to nikakav problem, uživam u tome. A i sklona sam raznom make-up-u, mislim da bi mi jako brzo dosadila ta trajna šminka. Uostalom, volim sebe i bez šminke.
A i bol...ma hvala lijepa, nebih.

I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Lena je prisutan   Odgovori s citatom
Staro 6.3.2010, 19:16:32   #6
***SOFIA***
Korisnik

***SOFIA*** avatar

Datum pristupanja: 12.1.2010
Groans: 9
Groaned at 4 Times in 4 Posts
***SOFIA*** se počinje sviđati drugim korisnicima
Početno

Nikakvo interesovanje za to nemam..
A evo prosecnih cena..mada primecujem da su po salonima aktuelna snizenja na 180-190 eura..

http://www.sabinekronaus.at/preise.htm
***SOFIA*** je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 7.3.2010, 21:41:10   #7
Sandy0211
Super Moderator

Sandy0211 avatar

Datum pristupanja: 9.12.2009
Groaned at 11 Times in 10 Posts
Sandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

Skine se nakon par mjeseci, pa onda opet...ali nisam ni ja osobno za to, jer volim bit kreativna u sminkanju. Samo, sto je to zapravo tek podloga, gdje vi mozete, a i ne morate jos nesto korigirati...

Sandy0211 je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 12.3.2010, 23:10:44   #8
Wannda
Mladi korisnik

Datum pristupanja: 5.12.2009
Groaned at 2 Times in 2 Posts
Wannda se sve više sviđa korisnicimaWannda se sve više sviđa korisnicima
Početno

Uopće mi ne pada na pamet kaj bi to mogla trajno staviti osim pudera, a to ne postoji, ja bi rađe d ami netko začarobira trajno lijepi ten
Wannda je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 14.3.2010, 16:04:01   #9
spamerica
Mladi korisnik

spamerica avatar

Datum pristupanja: 11.2.2010
Groans: 5
Groaned at 5 Times in 4 Posts
spamerica se sve više sviđa korisnicimaspamerica se sve više sviđa korisnicimaspamerica se sve više sviđa korisnicima
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Wannda Vidi poruku
Uopće mi ne pada na pamet kaj bi to mogla trajno staviti osim pudera, a to ne postoji, ja bi rađe d ami netko začarobira trajno lijepi ten
a jok, nisam za to...imam ja svoju vizazisticu kad mi treba nekaj trajno za jednu noc...
Staro 14.3.2010, 16:10:14   #10
Gothica
Korisnik

Gothica avatar

Datum pristupanja: 12.2.2010
Groans: 0
Groaned at 4 Times in 4 Posts
Gothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnika
Pošalji poruku preko MSN-a za Gothica
Početno

Nikako mi se ne sviđa trajni make-up, em boli, em se moraš tetovirati svako malo...
Volim hodati bez šminke (po kući )
A i volim eksperimentirati, tako da to definitivno nije opcija za mene...
Gothica je odsutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to Gothica For This Useful Post:
Odgovori

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možete otvoriti novu temu
Ne možete ostaviti odgovor
Ne možete stavljati privitke
Ne možete uređivati svoje postove

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno

Forum Jump

Sva vremena su GMT +2. Vrijeme je 14:31:35.