|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() Spol: Ženski
Datum pristupanja: 9.12.2009
Groans: 4
Groaned at 11 Times in 10 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dakle, jeste miroljubivi ili ste se u stanju ljutiti satima, danima...
Vjerojatno ovisi i o samoj jacini svađe, ali u prosjeku koliko to traje sa vase i partnerove/icine strane? Mene jako ljuti kada to zna trajati i danima ponekad, vise sam za brza i slatka pomirenja...
|
|
|
#2 |
|
Mladi korisnik
Spol: Ženski
Datum pristupanja: 12.2.2010
Groans: 3
Groaned at 1 Time in 1 Post
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pola sata. Nije bilo duzih iskustava
. đe će mi u tom život prolaziti. tj ako imam namjru miriti se mirim odmah a a ako nemam nista nikad od priče
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ii ʇuәɯɯoɔ ou ﺕ
![]() |
Ja sam dosta teska osoba i ne popustam samo tako, pa i ako sam u krivu... Znam da to nije u redu, ali ne znam takav sam, tvrdoglavi ovan...
U svadji se ne mirim prvi nikad, ne znam zasto, al vise volim kad se ona meni umili! Znam bas sam Gjubre! ![]() Za brzo pomirenje sam, ali ne popustam ni na dulje vrijeme
|
|
|
#4 | |
|
Zastitnica nemocnih
Datum pristupanja: 5.2.2010
Groans: 34
Groaned at 44 Times in 43 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Ja se ne znam naljutiti da to traje. Treba biti nesto zestoko da bi me raspalilo, ali kad Southy plane, onda je to vatrena bura i vodena stihija u isto vrijeme, furija. Srecom, ne traje dugo i ne javlja se cesto ![]() A "duriti" se ne znam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Mladi korisnik
Datum pristupanja: 20.1.2010
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
![]() ![]() |
svaki put kad se posvađamo
kažem sama sebi: "e nećeš sad progovorit danima", neka pizdek vidi kako je to kad se ja ljutim ![]() možda bi on jadan to i tija nekad doživit ![]() ali nema šanse, problem je što ja ne mogu mučat na guzicu bi progovorila ![]()
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Štrumfeta For This Useful Post: |
|
|
#6 |
|
Sexualni napasnik
![]() Spol: Muški
Datum pristupanja: 25.12.2009
Groans: 97
Groaned at 52 Times in 51 Posts
dze si strunfi sunce ti neobrijano, ti se ljutis posle svadze cijelu minutu, ha ha
OOO strunfi sreco moja ajmo se mi ljutiti malo
|
| The Following User Says Thank You to lacky luck For This Useful Post: |
|
|
#7 |
|
˙·٠•●Sinner●•٠·˙
Datum pristupanja: 4.12.2009
Groans: 6
Groaned at 8 Times in 8 Posts
Također se ne znam duriti. Kao durim se i onda to traje pola sata najviše i nakon toga mi žao postane i želim se pomiriti i zagrliti ga i eto...to bi bilo trajanje moje svađe i durenja. Pola sata cca. Inače sam osoba koja ne voli da se problemi razvače u nedogled, volim sve odmah na licu mjesta riješiti.
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Datum pristupanja: 22.1.2010
Groans: 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jopooj, ja sam grozna po tom pitanju. i odmah unaprijed si stavljam ovo čudo na glavu
![]() naime, naljutiti se mogu u milisekundi. al stvarno. naljutiti me može tuđa gesta, riječ, pogled...ma sitnica. I onda se mogu duriti ne satima nego danima. A ak mislim da sam ja u pravu....mogu uopće ne razgovarati i duriti se ko neka kokoš, i to koliko treba. Al se pojavio problem kaj me moj Lav prokužio i sad on više ne pokušava čim prije primiriti situaciju nego me pusti i ne poduzima ništa ( ako misli da je on u pravu ). Onda kad vidim da me ne beeep niti malo, onda mi postane žao pa nekak velim riječ, dve, onak tobože naljućeno, tek toliko da se počne razgovor. A moj Lav onda uključi svoj urnebesni humor i obično se stvar riješi. A kad dođem k sebi, obavezno moramo raspraviti kaj je bilo, nemrem ja ići dalje ako se ne objasni ko je kaj krivo napravil. Jep, Djevica sam....i meni samoj je teško. ![]() Sjetila sam se kak neki prakticiraju sex pomirenja. Ma nema šanse za to kod mene. Kad sam ljuta - i ona je ljuta.
|
|
|
|
#9 |
|
Korisnik
|
Ne ljutim se lako, ali kad se naljutim, prekrižim tu osobu iz vidnog kruga
![]() Što se tiče svađa s mužem, koliko god se naljutim, iste sekunde me nasmije i ja gotova, ne mogu se ljutiti pa koliko god to htjela
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Napredni korisnik
Datum pristupanja: 10.1.2010
Groans: 3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ufff
nekad do besvjesti,uoopce neprogovaram,ocajno sam teska bila! a sad planem svake 3 minute i odmah se smirim...
|
|
|
|
#11 |
|
Mladi korisnik
Datum pristupanja: 27.1.2010
![]() ![]() |
Odbijanje razgovora u vidu nekakve ljutnje na partnera mi je strano,no ujedno nikad ne zaboravljam nepravde i namjerna nanesena poniženja.
U stvari ne praštam ih.....mea culpa, a to doprinosi gubitku poštovanja i povjerenja prema partneru.Osobno u sukobu s bilo kim,nikada ne udaram ispod pojasa.Uvijek se držim predmeta razmirice,a ne fizičkih ili psihičkih manjkavosti osobe s kojom raspravljam ili sam u sukobu. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Napredni korisnik
Spol: Muški
Datum pristupanja: 29.1.2010
Groans: 24
Groaned at 19 Times in 16 Posts
Ja zaboravim, da sam se i svađao...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Korisnik pod kaznom
Datum pristupanja: 12.1.2010
Groans: 46
Groaned at 17 Times in 17 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ukoliko se razljutim nikada ne vrišim , ne vičem ne potenciram daljnju svađu nego se "zamrznem" hodam kao duh , ima slike a nema tona i to stanje zna potrajati
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Mladi korisnik
Datum pristupanja: 5.1.2010
Groaned at 4 Times in 3 Posts
Ako se ljutim to je isključivo na sebe u velikoj većini slučajeva, ranije mi je brzina pucanjja bila otprilike ista brzini hlađenja, danas mi je to disciplina, ak me shvaćate. Radim stvari gdje moram kontrolirati emocije, pogotovo negativne zato i velim disciplina, uz što manje samopodilaženja više manje uporan uspije.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Korisnik
Datum pristupanja: 22.3.2010
Groans: 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam prilično kratak fitilj i ne znam se obuzdati da ne kažem šta mislim,pa makar ta osoba kojoj određene stvari prospem u facu, nikad više ne progovorila sa mnom.
Sve ovisi o kome je riječ...ako mi je do osobe stalo,a jako me povrijedila,toliko da me stvarno zaboli duša,onda me drži ljutnja jedno vrijeme,sve dok ne počinu moje analize od Hadži Lojinog vakta i završe tako što sebe ubijediim da sam,na kraju ja kriva za sve i onda slijedi pronalaženje načina kako se ispričati. Ali,ako mi do osobe nije stalo,a uz to me povrijedila,mogu da je prekrižim za sva vremena i da za mene ista prestane postojati. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Thug Life Till I Die
![]() |
Citat:
![]()
|
|
|
|
#18 |
|
Korisnik
Datum pristupanja: 18.1.2010
Groans: 2
Groaned at 9 Times in 9 Posts
![]() ![]() |
Ako treba 5 godina.
Uglavnom cekan da se partnerica isprica, za zapocetu svađu, iako najcesce se vise niko i ne sica okolo cega je pocela, ali i statisticka istrazivanja pokazuju da žene pocimaju oko 95% svih svađa, znaci da ja mogu bit u krivu svako 20-ti put, a sta cu i tada ista govorit, bolje bit strpljiv i cekat ispriku s druge strane.
|
|
|
|
#19 | |
|
Mladi korisnik
Datum pristupanja: 12.2.2010
Groans: 2
Groaned at 2 Times in 2 Posts
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Vrlo iskusni korisnik
Datum pristupanja: 11.2.2010
Groans: 37
Groaned at 76 Times in 65 Posts
Citat:
|
|
|
|
#21 |
|
Iskusni korisnik
Datum pristupanja: 15.2.2010
Lokacija: Gdje pjetlovi ne pjevaju, gdje se ne zna za glas roga, i jos hudje, i jos ludje, iza uma, iza Boga.
Groans: 11
Groaned at 24 Times in 23 Posts
Sve ovisi. Ako je neka sitna svadja i glupost, onda se na kraju pocnem i smijat.
Ako je nesto ozbiljnije onda se mogu ljutit i mjesecima. Ako me nesto zaista povrijedi, onda vise nisam ljuta nego je ta osoba jednostavno mrtva za mene. O mrtvima samo dobro, al s mrtvima ne razgovaram.
|
|
![]() |
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|