Slobodni.net

Vrati se   Slobodni.net > Najvažnije u životu > Zajednički život

Odgovori

Alati teme Način prikaza
Staro 10.3.2010, 19:58:37   #1
Sandy0211
Super Moderator

Sandy0211 avatar

Spol: Ženski
Datum pristupanja: 9.12.2009
Groans: 4
Groaned at 11 Times in 10 Posts
Sandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno Koliko dugo se ljutite poslije svađe

Dakle, jeste miroljubivi ili ste se u stanju ljutiti satima, danima...
Vjerojatno ovisi i o samoj jacini svađe, ali u prosjeku koliko to traje sa vase i partnerove/icine strane? Mene jako ljuti kada to zna trajati i danima ponekad, vise sam za brza i slatka pomirenja...

Sandy0211 je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 10.3.2010, 20:01:27   #2
***MiMi***
Mladi korisnik

***MiMi*** avatar

Datum pristupanja: 12.2.2010
Groans: 3
Groaned at 1 Time in 1 Post
***MiMi*** je poštovan/a od korisnika***MiMi*** je poštovan/a od korisnika***MiMi*** je poštovan/a od korisnika***MiMi*** je poštovan/a od korisnika
Početno

Pola sata. Nije bilo duzih iskustava . đe će mi u tom život prolaziti. tj ako imam namjru miriti se mirim odmah a a ako nemam nista nikad od priče
***MiMi*** je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 10.3.2010, 20:02:30   #3
Gjur0
ii ʇuәɯɯoɔ ou ﺕ

Gjur0 avatar

Spol: Muški
Datum pristupanja: 12.1.2010
Groans: 11
Groaned at 4 Times in 3 Posts
Gjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnikaGjur0 je poštovan/a od korisnika
Pošalji poruku preko ICQ-a za Gjur0 Pošalji poruku preko MSN-a za Gjur0 Pošalji poruku sa Skype™ za Gjur0
Početno

Ja sam dosta teska osoba i ne popustam samo tako, pa i ako sam u krivu... Znam da to nije u redu, ali ne znam takav sam, tvrdoglavi ovan...

U svadji se ne mirim prvi nikad, ne znam zasto, al vise volim kad se ona meni umili!
Znam bas sam Gjubre!

Za brzo pomirenje sam, ali ne popustam ni na dulje vrijeme

Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
Gjur0 je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 10.3.2010, 20:07:12   #4
southern
Zastitnica nemocnih

southern avatar

Datum pristupanja: 5.2.2010
Groans: 34
Groaned at 44 Times in 43 Posts
southern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljeti
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Sandy0211 Vidi poruku
Dakle, jeste miroljubivi ili ste se u stanju ljutiti satima, danima...
Vjerojatno ovisi i o samoj jacini svađe, ali u prosjeku koliko to traje sa vase i partnerove/icine strane? Mene jako ljuti kada to zna trajati i danima ponekad, vise sam za brza i slatka pomirenja...

Ja se ne znam naljutiti da to traje.
Treba biti nesto zestoko da bi me raspalilo, ali kad Southy plane, onda je to vatrena bura i vodena stihija u isto vrijeme, furija.
Srecom, ne traje dugo i ne javlja se cesto

A "duriti" se ne znam

southern je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 10.3.2010, 20:08:39   #5
Štrumfeta
Mladi korisnik

Štrumfeta avatar

Datum pristupanja: 20.1.2010
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Štrumfeta se sve više sviđa korisnicimaŠtrumfeta se sve više sviđa korisnicima
Početno

svaki put kad se posvađamo
kažem sama sebi:
"e nećeš sad progovorit danima", neka pizdek vidi kako je to kad se ja ljutim
možda bi on jadan to i tija nekad doživit
ali nema šanse, problem je što ja ne mogu mučat
na guzicu bi progovorila
Štrumfeta je odsutan   Odgovori s citatom
The Following 3 Users Say Thank You to Štrumfeta For This Useful Post:
Staro 10.3.2010, 20:13:36   #6
lacky luck
Sexualni napasnik

lacky luck avatar

Datum pristupanja: 25.12.2009
Groans: 97
Groaned at 52 Times in 51 Posts
lacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikalacky luck je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

dze si strunfi sunce ti neobrijano, ti se ljutis posle svadze cijelu minutu, ha ha
OOO strunfi sreco moja ajmo se mi ljutiti malo
The Following User Says Thank You to lacky luck For This Useful Post:
Staro 10.3.2010, 20:31:15   #7
Lena
˙·٠•●Sinner●•٠·˙

Lena avatar

Datum pristupanja: 4.12.2009
Groans: 6
Groaned at 8 Times in 8 Posts
Lena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Također se ne znam duriti. Kao durim se i onda to traje pola sata najviše i nakon toga mi žao postane i želim se pomiriti i zagrliti ga i eto...to bi bilo trajanje moje svađe i durenja. Pola sata cca. Inače sam osoba koja ne voli da se problemi razvače u nedogled, volim sve odmah na licu mjesta riješiti.

I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Lena je prisutan   Odgovori s citatom
Staro 10.3.2010, 21:20:48   #8
deluni
Moderator

deluni avatar

Datum pristupanja: 22.1.2010
Groans: 1
deluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnika
Početno

Jopooj, ja sam grozna po tom pitanju. i odmah unaprijed si stavljam ovo čudo na glavu
naime, naljutiti se mogu u milisekundi. al stvarno. naljutiti me može tuđa gesta, riječ, pogled...ma sitnica. I onda se mogu duriti ne satima nego danima.
A ak mislim da sam ja u pravu....mogu uopće ne razgovarati i duriti se ko neka kokoš, i to koliko treba.

Al se pojavio problem kaj me moj Lav prokužio i sad on više ne pokušava čim prije primiriti situaciju nego me pusti i ne poduzima ništa ( ako misli da je on u pravu ). Onda kad vidim da me ne beeep niti malo, onda mi postane žao pa nekak velim riječ, dve, onak tobože naljućeno, tek toliko da se počne razgovor. A moj Lav onda uključi svoj urnebesni humor i obično se stvar riješi.

A kad dođem k sebi, obavezno moramo raspraviti kaj je bilo, nemrem ja ići dalje ako se ne objasni ko je kaj krivo napravil.

Jep, Djevica sam....i meni samoj je teško.

Sjetila sam se kak neki prakticiraju sex pomirenja. Ma nema šanse za to kod mene. Kad sam ljuta - i ona je ljuta.
Staro 10.3.2010, 22:01:55   #9
Gothica
Korisnik

Gothica avatar

Groaned at 4 Times in 4 Posts
Gothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnikaGothica je cijenjen/a od mnogih korisnika
Pošalji poruku preko MSN-a za Gothica
Početno

Ne ljutim se lako, ali kad se naljutim, prekrižim tu osobu iz vidnog kruga
Što se tiče svađa s mužem, koliko god se naljutim, iste sekunde me nasmije i ja gotova, ne mogu se ljutiti pa koliko god to htjela
Gothica je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 10.3.2010, 22:19:44   #10
Luna
Napredni korisnik

Luna avatar

Datum pristupanja: 10.1.2010
Groans: 3
Luna je cijenjen/a od mnogih korisnikaLuna je cijenjen/a od mnogih korisnikaLuna je cijenjen/a od mnogih korisnikaLuna je cijenjen/a od mnogih korisnikaLuna je cijenjen/a od mnogih korisnikaLuna je cijenjen/a od mnogih korisnikaLuna je cijenjen/a od mnogih korisnikaLuna je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

ufff

nekad do besvjesti,uoopce neprogovaram,ocajno sam teska bila!

a sad planem svake 3 minute i odmah se smirim...

Staro 19.3.2010, 13:12:04   #11
kalhari
Mladi korisnik

Datum pristupanja: 27.1.2010
kalhari se sve više sviđa korisnicimakalhari se sve više sviđa korisnicima
Početno

Odbijanje razgovora u vidu nekakve ljutnje na partnera mi je strano,no ujedno nikad ne zaboravljam nepravde i namjerna nanesena poniženja.
U stvari ne praštam ih.....mea culpa,
a to doprinosi gubitku poštovanja i povjerenja prema partneru.Osobno u sukobu s bilo kim,nikada ne udaram ispod pojasa.Uvijek se držim predmeta razmirice,a ne fizičkih ili psihičkih manjkavosti osobe s kojom raspravljam ili sam u sukobu.
kalhari je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 19.3.2010, 13:13:44   #12
mehaning
Napredni korisnik

mehaning avatar

Datum pristupanja: 29.1.2010
Groans: 24
Groaned at 19 Times in 16 Posts
mehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikamehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikamehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikamehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikamehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikamehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikamehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikamehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikamehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikamehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikamehaning je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Ja zaboravim, da sam se i svađao...
mehaning je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 19.3.2010, 22:00:09   #13
Aleida
Korisnik pod kaznom

Datum pristupanja: 12.1.2010
Groans: 46
Groaned at 17 Times in 17 Posts
Aleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

Ukoliko se razljutim nikada ne vrišim , ne vičem ne potenciram daljnju svađu nego se "zamrznem" hodam kao duh , ima slike a nema tona i to stanje zna potrajati
Aleida je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 19.3.2010, 22:23:15   #14
bulldog
Mladi korisnik

bulldog avatar

Datum pristupanja: 5.1.2010
Groaned at 4 Times in 3 Posts
bulldog je poštovan/a od korisnikabulldog je poštovan/a od korisnikabulldog je poštovan/a od korisnikabulldog je poštovan/a od korisnika
Početno

Ako se ljutim to je isključivo na sebe u velikoj većini slučajeva, ranije mi je brzina pucanjja bila otprilike ista brzini hlađenja, danas mi je to disciplina, ak me shvaćate. Radim stvari gdje moram kontrolirati emocije, pogotovo negativne zato i velim disciplina, uz što manje samopodilaženja više manje uporan uspije.
bulldog je prisutan   Odgovori s citatom
Staro 23.3.2010, 2:32:31   #15
lejla
Korisnik

Datum pristupanja: 22.3.2010
lejla je poštovan/a od korisnikalejla je poštovan/a od korisnikalejla je poštovan/a od korisnikalejla je poštovan/a od korisnikalejla je poštovan/a od korisnikalejla je poštovan/a od korisnika
Početno

Imam prilično kratak fitilj i ne znam se obuzdati da ne kažem šta mislim,pa makar ta osoba kojoj određene stvari prospem u facu, nikad više ne progovorila sa mnom.
Sve ovisi o kome je riječ...ako mi je do osobe stalo,a jako me povrijedila,toliko da me stvarno zaboli duša,onda me drži ljutnja jedno vrijeme,sve dok ne počinu moje analize od Hadži Lojinog vakta i završe tako što sebe ubijediim da sam,na kraju ja kriva za sve i onda slijedi pronalaženje načina kako se ispričati.
Ali,ako mi do osobe nije stalo,a uz to me povrijedila,mogu da je prekrižim za sva vremena i da za mene ista prestane postojati.
lejla je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 23.3.2010, 3:09:58   #16
nobie
Thug Life Till I Die

nobie avatar

Datum pristupanja: 23.12.2009
Groans: 182
Groaned at 154 Times in 136 Posts
nobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Pošalji poruku preko MSN-a za nobie
Početno

Citat:
Prvotno napisano od lejla Vidi poruku
Imam prilično kratak fitilj i ne znam se obuzdati da ne kažem šta mislim,pa makar ta osoba kojoj određene stvari prospem u facu, nikad više ne progovorila sa mnom.
Sve ovisi o kome je riječ...ako mi je do osobe stalo,a jako me povrijedila,toliko da me stvarno zaboli duša,onda me drži ljutnja jedno vrijeme,sve dok ne počinu moje analize od Hadži Lojinog vakta i završe tako što sebe ubijediim da sam,na kraju ja kriva za sve i onda slijedi pronalaženje načina kako se ispričati.
Ali,ako mi do osobe nije stalo,a uz to me povrijedila,mogu da je prekrižim za sva vremena i da za mene ista prestane postojati.
Tebi se ne zelim onda zamjeriti......

Staro 23.3.2010, 3:16:23   #17
lejla
Korisnik

Datum pristupanja: 22.3.2010
lejla je poštovan/a od korisnikalejla je poštovan/a od korisnikalejla je poštovan/a od korisnikalejla je poštovan/a od korisnikalejla je poštovan/a od korisnikalejla je poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od nobie Vidi poruku
Tebi se ne zelim onda zamjeriti......

lejla je odsutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to lejla For This Useful Post:
Staro 23.3.2010, 14:13:32   #18
apasolutno
Korisnik

apasolutno avatar

Datum pristupanja: 18.1.2010
Groans: 2
Groaned at 9 Times in 9 Posts
apasolutno se sve više sviđa korisnicimaapasolutno se sve više sviđa korisnicima
Početno

Ako treba 5 godina.
Uglavnom cekan da se partnerica isprica, za zapocetu svađu, iako najcesce se vise niko i ne sica okolo cega je pocela,
ali i statisticka istrazivanja pokazuju da žene pocimaju oko 95% svih svađa, znaci da ja mogu bit u krivu svako 20-ti put, a sta cu i tada ista govorit, bolje bit strpljiv i cekat ispriku s druge strane.
Staro 23.3.2010, 14:19:09   #19
CrayzZz
Mladi korisnik

CrayzZz avatar

Groans: 2
Groaned at 2 Times in 2 Posts
CrayzZz je poštovan/a od korisnikaCrayzZz je poštovan/a od korisnikaCrayzZz je poštovan/a od korisnikaCrayzZz je poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Gjur0 Vidi poruku
Ja sam dosta teska osoba i ne popustam samo tako, pa i ako sam u krivu... Znam da to nije u redu, ali ne znam takav sam, tvrdoglavi ovan...

U svadji se ne mirim prvi nikad, ne znam zasto, al vise volim kad se ona meni umili!
Znam bas sam Gjubre!

Za brzo pomirenje sam, ali ne popustam ni na dulje vrijeme
Potpis , isto ovako . Teska sam svadjalica , a jednom kad se posvadjam rijetko cinim prvi korak ka pomirenju , jer sam uvijek upravu
CrayzZz je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 23.3.2010, 15:31:51   #20
JustOne
Vrlo iskusni korisnik

JustOne avatar

Datum pristupanja: 11.2.2010
Groans: 37
Groaned at 76 Times in 65 Posts
JustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaJustOne je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Crayzzz Vidi poruku
Potpis , isto ovako . Teska sam svadjalica , a jednom kad se posvadjam rijetko cinim prvi korak ka pomirenju , jer sam uvijek upravu
isti sam ti
Staro 23.3.2010, 17:23:55   #21
Hannibal Lecter
Iskusni korisnik

Hannibal Lecter avatar

Datum pristupanja: 15.2.2010
Lokacija: Gdje pjetlovi ne pjevaju, gdje se ne zna za glas roga, i jos hudje, i jos ludje, iza uma, iza Boga.
Groans: 11
Groaned at 24 Times in 23 Posts
Hannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaHannibal Lecter je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Sve ovisi. Ako je neka sitna svadja i glupost, onda se na kraju pocnem i smijat.
Ako je nesto ozbiljnije onda se mogu ljutit i mjesecima.
Ako me nesto zaista povrijedi, onda vise nisam ljuta nego je ta osoba jednostavno mrtva za mene. O mrtvima samo dobro, al s mrtvima ne razgovaram.
Odgovori

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možete otvoriti novu temu
Ne možete ostaviti odgovor
Ne možete stavljati privitke
Ne možete uređivati svoje postove

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno

Forum Jump

Sva vremena su GMT +2. Vrijeme je 14:16:40.