Slobodni.net

Vrati se   Slobodni.net > Najvažnije u životu > Ženski dio života

Odgovori

Alati teme Način prikaza
Staro 12.3.2010, 22:34:10   #1
Sandy0211
Super Moderator

Sandy0211 avatar

Spol: Ženski
Datum pristupanja: 9.12.2009
Groans: 4
Groaned at 11 Times in 10 Posts
Sandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno Odlazak ginekologu

Kojoj od vas " padne mrak na oci " kada mora na pregled kod ginekologa
Meni uvijek...prvo te kritiziraju ako nisi dugo bila, pa jos ako je zima moras paziti kako se obuces ( da ne spominjem njihove hladne instrumente ). U kratkim crtama ti sve objasne, a niti slucajno da nesto pitas sto ti nije jasno..." sada vas zanima, a kada je trebalo redovito dolaziti, niste na to mislili "

Jednom mjesecno kazu...PAPA - test, svakih 6mj...
Dobro, jasno nam je da moramo paziti na zdravlje, pogotovo u danasnje vrijeme, ali...

Ima li neka od vas bolja iskustva?

Sandy0211 je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 12.3.2010, 22:39:29   #2
Lena
˙·٠•●Sinner●•٠·˙

Lena avatar

Datum pristupanja: 4.12.2009
Groans: 6
Groaned at 8 Times in 8 Posts
Lena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Imam ja bolja iskustva!

Evo, za kojih mjesec dana idem na papu, prošla mi godina dana od zadnjeg. Moj ginić je ljudina i pol, odličan je, nema kod njega nikakvih nejasnoća, što pitaš, to ti odgovori, jako pristupačan i srdačan čovjek. Sestre su mu isto ok, napišu recept ako trebaš i bez da je on u ordinaciji, npr.za pilule. Nemam nikakve traume od odlaska ginekologu kao neke mlade cure, ipak je to doktor i on je tamo radi mojeg zdravlja.

I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Lena je prisutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to Lena For This Useful Post:
Staro 12.3.2010, 23:30:01   #3
Sandy0211
Super Moderator

Sandy0211 avatar

Sandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnikaSandy0211 je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

Imala sam jednog jako dobrog u Vinogradskoj bolnici ( Sestara milosrdnica ), samo nikako da se nađemo kada meni pase, jer je on dezuran samo jedan dan u tjednu, pa sam ga zamjenila. A u zadnje vrijeme sam bila naisla na jednu curu koja je kod njega u bolnici lezala radi poroda i ocigledno da se uzasno promjenio, jer mi je rekla da imaju cak i neki ruzan nadimak sada za njega. Znaci da je puno njih poznat, ali ocigledo da vise nije tako dobar...Ovaj sada kod kojeg idem mi se bas i ne sviđa, ali... Mozda do slijedeceg pregleda i nađem boljeg...

Staro 13.3.2010, 0:14:32   #4
Lena
˙·٠•●Sinner●•٠·˙

Lena avatar

Lena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Ovaj moj je super, nebih ga mjenjala za ništa, kad čujem kakvih ima sve. Ovaj je stariji čovjek, šef je cijelog ginekološkog odjela tu u našoj bolnici, valjda to ipak nešto znači. Da svaka mlada cura nađe takvog ginekologa, niti jedna nebi imala traume i strahove od odlaska k njemu, vjeruj mi. Nije da je sad ne znam što posebno, da ga uzdižem u nebesa, ali čovjek je na mjestu i normalan je i pristupačan, a meni je to dovoljno.

I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
The Following User Says Thank You to Lena For This Useful Post:
Staro 13.3.2010, 1:01:28   #5
Sandy0211
Super Moderator

Sandy0211 avatar

Početno

Ma nikakve traume...istina da je puno mlađih cura u strahu od njih, ali ih ima jako dobrih...koji znaju i objasniti i njezni su, a i imaju strpljenja, sto je najvaznije...
Pa i ja sam bila jako zadovoljna sa ovim iz bolnice recimo, i da mi se termin poklopi sa njegovim, sigurno bi opet otisla.

Staro 13.3.2010, 9:22:51   #6
deluni
Moderator

deluni avatar

Datum pristupanja: 22.1.2010
Groans: 1
Groaned at 0 Times in 0 Posts
deluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnika
Početno

Ja idem kod žene ginekologinje, mlada žena i mogu reći da mi više paše od muškog ginekologa. Ovaj moj prije nje bio je kao poznat, bla, bla, stariji već, i da li mu je već bilo svega dosta ili kaj, al nije bio uopće pristupačan. Da ne kažem bezobrazan ako si ga slučajno pitao nešto.
Ova doktorica sada mi je totalno preporođenje, kaj me zanima ju pitam, objasni na meni razumljiv način a ne korištenjem onih skroz stručnih fraza i rečenica, a i moram priznati da je nježnija od onog prije.
E, sad, da ne bi ispalo da vršim spolnu diskriminaciju, ja bi da imam izbora išla k jednom mladom ginekologu koji kod nas ujedno radi i u rodilištu. Čovjek je tak normalan da je to skoro pa čudno za jednog doktora, stručan jako, a najbolje od svega je kaj se uvijek zna našaliti i pristup mu je fenomenalan. Jedino kaj me sad drži dalje od njega su, pogađate, novci. naime, ima privatnu praksu.
Al, dobro, pošto mi je sadašnja ginekologica ok, ne plačem se.

A kaj se tiće samog pregleda...da, uopće nisam presretna kad moram ići, pogotovo sad nakon poroda kad sam zašivena previše i onda skočim dva metra u zrak kad mi s onom stvari naglo uđe a još dva metra kad raširi...majko mila, koja bol.....al, ajde preživim nekak. Baš sad moram ići, samo nikak da se naručim...
Staro 13.3.2010, 9:50:18   #7
southern
Zastitnica nemocnih

southern avatar

Datum pristupanja: 5.2.2010
Groans: 34
Groaned at 44 Times in 43 Posts
southern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljeti
Početno

Moja doktorica je jako prijatna.
Osim sto smo jedno vrijeme radile zajedno, poznajemo se i privatno, tako da....nemam nekih problema sa pregledima.

southern je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 13.3.2010, 10:45:26   #8
deluni
Moderator

deluni avatar

Datum pristupanja: 22.1.2010
Groans: 1
Groaned at 0 Times in 0 Posts
deluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnikadeluni je poštovan/a od korisnika
Početno

Viš, ja si nemrem zamisliti da me "tamo" gleda neko koga poznajem, s kim sam si dobra. Umrla bi od srama i neugodnosti.
Svaka čast tebi na tome.
Staro 13.3.2010, 11:50:07   #9
Lena
˙·٠•●Sinner●•٠·˙

Lena avatar

Početno

Niti ja nebih mogla ići nekome poznatom na pregled. Sviđa mi se ovako, "strogo poslovno", i to je to. Nekako kad bih srela tu osobu, nebi mi bilo svejedno, sram bi me bilo i neugodno.

I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
Staro 13.3.2010, 12:20:46   #10
Lindy
Što želim to dobim

Lindy avatar

Datum pristupanja: 25.12.2009
Groans: 21
Groaned at 32 Times in 29 Posts
Lindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLindy je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Deluni, ideš na ginićki u dom zdravlja kod željezničke?

I ja tamo idem već godinama. I sad nisam bila od zadnjeg spontanog. Uskoro će 2 godine.

Idem samo dok trebam ići...
Lindy je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 13.3.2010, 12:25:15   #11
zvrk
Mladi korisnik

zvrk avatar

Datum pristupanja: 22.2.2010
Groans: 0
Groaned at 1 Time in 1 Post
zvrk se sve više sviđa korisnicimazvrk se sve više sviđa korisnicima
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Lena Vidi poruku
Niti ja nebih mogla ići nekome poznatom na pregled. Sviđa mi se ovako, "strogo poslovno", i to je to. Nekako kad bih srela tu osobu, nebi mi bilo svejedno, sram bi me bilo i neugodno.
ma strogo poslovno samo: on proceprka
ti mu platis i
hajd kuci

silom prilika bijah na nekoj operaciji prosle godine
ginekologu ne bih isla

ne brkam "posao" kako rece lena i zadovoljstvo

moja je doktorica odlicna
tj obje
jer je jedna u domu zdravlja a druga u bolnici jel

obje objasne i gledaju najbolje po mene
paze me takoreci
samo sto je ova u domu zdravlja uvijek imala vise vremena
zvrk je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 13.3.2010, 13:19:52   #12
southern
Zastitnica nemocnih

southern avatar

Datum pristupanja: 5.2.2010
Groans: 34
Groaned at 44 Times in 43 Posts
southern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljeti
Početno

Citat:
Prvotno napisano od deluni Vidi poruku
Viš, ja si nemrem zamisliti da me "tamo" gleda neko koga poznajem, s kim sam si dobra. Umrla bi od srama i neugodnosti.
Svaka čast tebi na tome.
Citat:
Prvotno napisano od Lena Vidi poruku

A sta da radim...svi smo tu, svi me znaju.
Ne mogu ici u drugi grad

Osim toga, i ja bila prisutna kad se one poradjale

southern je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 13.3.2010, 15:00:13   #13
niky
Napredni korisnik

niky avatar

Datum pristupanja: 22.12.2009
Groans: 39
Groaned at 11 Times in 11 Posts
niky je cijenjen/a od mnogih korisnikaniky je cijenjen/a od mnogih korisnikaniky je cijenjen/a od mnogih korisnikaniky je cijenjen/a od mnogih korisnikaniky je cijenjen/a od mnogih korisnikaniky je cijenjen/a od mnogih korisnikaniky je cijenjen/a od mnogih korisnikaniky je cijenjen/a od mnogih korisnikaniky je cijenjen/a od mnogih korisnika
Pošalji poruku preko MSN-a za niky
Početno

Nemam nikakvih neugodnosti kad idem kod ginekologa.Obavljam pregled jedan put godisnje.Za mene je to redoviti pregled jer nikada nisam imala problema.Ginekolog mi je odlican,profesionalan je,sve sta me zanima kaze mi.Redoviti ginekoloski pregled je bitan za zene,tako da ga ikada ne izbjegavam.
Staro 17.3.2010, 22:02:47   #14
Aleida
Korisnik pod kaznom

Datum pristupanja: 12.1.2010
Groans: 46
Groaned at 17 Times in 17 Posts
Aleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnikaAleida je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

Ginekloški pregled obavljam jedan put godišnje i već 19 godina idem kod istog ginekologa koji je bio prisutanan i na moja obadva poroda
Aleida je odsutan   Odgovori s citatom
Odgovori

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možete otvoriti novu temu
Ne možete ostaviti odgovor
Ne možete stavljati privitke
Ne možete uređivati svoje postove

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno

Forum Jump

Sva vremena su GMT +2. Vrijeme je 14:32:59.