Slobodni.net

Vrati se   Slobodni.net > Za sretan život > Turizam

Odgovori

Alati teme Način prikaza
Staro 12.3.2010, 13:51:36   #1
Lena
˙·٠•●Sinner●•٠·˙

Lena avatar

Spol: Ženski
Datum pristupanja: 4.12.2009
Groans: 6
Groaned at 8 Times in 8 Posts
Lena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaLena je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno Kampiranje

Imate li iskustva sa kampiranjem? Volite li više kampirati negdje solo ili negdje u kampovima baš? Ja sam znala nekad kampirat na moru sa tatom, obično u Malinskoj. Iako nam je bila dostupna i vikendica, nekako nam je uvijek bilo draže staviti šator, vreće za spavanje i ostale potrepštine na leđa i put mora.

I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Lena je prisutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to Lena For This Useful Post:
Staro 12.3.2010, 14:24:01   #2
wučko
Mladi korisnik

wučko avatar

Spol: Muški
Datum pristupanja: 17.2.2010
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
wučko je poštovan/a od korisnikawučko je poštovan/a od korisnikawučko je poštovan/a od korisnikawučko je poštovan/a od korisnika
Početno

Kampiranje je zakon. Solo je bolje neg u kampovima... to je po meni pravo kampiranje. Nema WCa i tuša.. i u svako doba te neko može najurit sa mjesta gdje si razapeo šator.

Ja volim i u autu prespavat, mekše je neg u šatoru na zemlji i nemože te tako lako voda odnijet.

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možete otvoriti novu temu
Ne možete ostaviti odgovor
Ne možete stavljati privitke
Ne možete uređivati svoje postove

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno

Forum Jump

Sva vremena su GMT +2. Vrijeme je 14:19:35.