Slobodni.net

Vrati se   Slobodni.net > Za sretan život > Igre > Kompjuterske igre

Odgovori

Alati teme Način prikaza
Staro 26.2.2010, 3:13:44   #1
nobie
Thug Life Till I Die

nobie avatar

Spol: Muški
Datum pristupanja: 23.12.2009
Groans: 186
Groaned at 161 Times in 143 Posts
nobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Pošalji poruku preko MSN-a za nobie
Početno Prince of Persia: The Forgotten Sands

Prince of Persia: The Forgotten Sands

"Ubisoft potvrdio da će se Prince of Persia: The Forgotten Sands za sve platforme pojaviti 18. svibnja

Prince of Persia: The Forgotten Sands je novi nastavak hvaljenog Ubisoftovog serijala koji na radost mnogobrojnih fanova nastavlja priču Sands of Timea, a govori o posjetu glavnog junaka bratovom kraljevstvu u Indiji gdje nalazi palaču pod opsadom zombija.

Autori kažu kako će verzije za DS, PSP i Wii biti različite od onih za Xbox 360, PlayStation 3 i PC, a prema dodatnim informacijama sve će se pojaviti 18. svibnja iako neki dućani još uvijek navode lipanj za verziju za PC. Valja naglasiti kako će se igra pojaviti usporedo s filmskom adaptacijom Prince of Persia: The Sands of Time, a nadamo se da će za razliku od sličnih zajedničkih projekata ipak zadržati kvalitetu ranijih izdanja."

Fan sam ove igre od njenih samih pocetaka no nažalost ovaj zadnji nastavak s onom bleavom grafikom koja slici na crtic mi nije bas sjeo kak spada...

Zato se sad veselim novom nastavku meni jedne od najboljih igri!
Staro 26.2.2010, 10:37:08   #2
Jopa_od
Korisnik pod kaznom

Jopa_od avatar

Datum pristupanja: 9.1.2010
Groans: 5
Groaned at 20 Times in 17 Posts
Jopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnikaJopa_od je cijenjen/a od mnogih korisnika
Početno

A bas cemo da vidimo kako ce izgledati.

Imas li ijedan trailer
Jopa_od je odsutan   Odgovori s citatom
Staro 9.3.2010, 16:37:14   #3
nobie
Thug Life Till I Die

nobie avatar

Spol: Muški
Datum pristupanja: 23.12.2009
Groans: 186
Groaned at 161 Times in 143 Posts
nobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikanobie je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Pošalji poruku preko MSN-a za nobie
Početno

Evo tek je sada dostupno nesto vise informacija o novom princu...

Hvala Bogu vracaju se dobroj "staroj" grafici... ona crtana grafika mi jednostavno nije uopce sjela kak spada....

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možete otvoriti novu temu
Ne možete ostaviti odgovor
Ne možete stavljati privitke
Ne možete uređivati svoje postove

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno

Forum Jump

Sva vremena su GMT +2. Vrijeme je 14:47:32.