|
|
#1 |
|
Thug Life Till I Die
![]() |
Prince of Persia: The Forgotten Sands
"Ubisoft potvrdio da će se Prince of Persia: The Forgotten Sands za sve platforme pojaviti 18. svibnja Prince of Persia: The Forgotten Sands je novi nastavak hvaljenog Ubisoftovog serijala koji na radost mnogobrojnih fanova nastavlja priču Sands of Timea, a govori o posjetu glavnog junaka bratovom kraljevstvu u Indiji gdje nalazi palaču pod opsadom zombija. Autori kažu kako će verzije za DS, PSP i Wii biti različite od onih za Xbox 360, PlayStation 3 i PC, a prema dodatnim informacijama sve će se pojaviti 18. svibnja iako neki dućani još uvijek navode lipanj za verziju za PC. Valja naglasiti kako će se igra pojaviti usporedo s filmskom adaptacijom Prince of Persia: The Sands of Time, a nadamo se da će za razliku od sličnih zajedničkih projekata ipak zadržati kvalitetu ranijih izdanja." Fan sam ove igre od njenih samih pocetaka no nažalost ovaj zadnji nastavak s onom bleavom grafikom koja slici na crtic mi nije bas sjeo kak spada... Zato se sad veselim novom nastavku meni jedne od najboljih igri!
|
|
|
#2 |
|
Korisnik pod kaznom
Datum pristupanja: 9.1.2010
Groans: 5
Groaned at 20 Times in 17 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A bas cemo da vidimo kako ce izgledati.
Imas li ijedan trailer
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Thug Life Till I Die
![]() |
Evo tek je sada dostupno nesto vise informacija o novom princu...
![]() Hvala Bogu vracaju se dobroj "staroj" grafici... ona crtana grafika mi jednostavno nije uopce sjela kak spada....
|
![]() |
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|