Slobodni.net

Vrati se   Slobodni.net > Najvažnije u životu > Seks

Odgovori

Alati teme Način prikaza
Staro 4.3.2010, 13:58:16   #1
Princess Leia
Korisnik pod kaznom

Datum pristupanja: 10.12.2009
Groans: 134
Groaned at 101 Times in 83 Posts
Princess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Smile Senzualnost

Istinska sreću u svoj svojoj punini nije jednostavno za pronaći. Ali, nije ni nemoguće.
"Čovjeku je nateže biti sretan." Sjećam se kada sam prvi put tu rečenicu čula na satu Povjesti Religija u Gimnaziji. Obožavala sam taj predmet i upijala znanje hlapljivo. No tu rečenicu tada sa 15 godina nisam mogla shvatiti ili bolje rečeno nisam htjela prihvatiti.

Periodično se te rečenice sjetim sa svakim novim iskustvom.

Danas bih htjela započeti raspravu o seksu u kontekstu istinske sreće. Ljubavi.

U daljenjem tekstu ljubav=seks

Kada voliš i kada si voljen. Kada u tišini možeš biti sretan pored voljene osobe.

Tu računica hvala bogu ne postoji, samo osjećaj koji je ispravan i snažan. Koji ti hrani dušu i tijelo energijom zbog koje sve možeš podnijeti, napraviti.

Obično su takvi ljudi sretni i napreduju u karijeri.

To je onaj osjećaj kada dodirneš drugu osobu i osjećaš energiju, vibracije i toplinu. I kada niste skupa. Ne trebaju ti nikava pitanja, gnjavaže jer si siguran u svetost odnosa.

Jednostavno si slobodan.

I trčiš u naručje toj osobi ne zbog obveze već zbog želje.

Jer ljubav je sloboda.

Ljubav je Religija.

A seks, pa ni sve perverzije ni igračke, izopačenosti ovog svjeta nemogu nadmašiti taj osjećaj ljubavi.

Što vi mislite?
The Following User Says Thank You to Princess Leia For This Useful Post:
Staro 4.3.2010, 14:04:29   #2
southern
Zastitnica nemocnih

southern avatar

Spol: Ženski
Datum pristupanja: 5.2.2010
Groans: 35
Groaned at 45 Times in 44 Posts
southern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljetisouthern je osoba koju korisnici počinju voljeti
Početno

Mislim da ova pjesma govori vise od rijeci

A sex, pa on je sastavni dio ljubavi.Naravno da nje nuzan, ukoliko mogucnosti ne dozvoljavaju, ali da dopunjuje, to je definitivno

southern je prisutan   Odgovori s citatom
Staro 8.3.2010, 0:01:35   #3
Zoey
Novopridošlica

Datum pristupanja: 23.12.2009
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Zoey je još uvijek nepoznat drugim korisnicima
Početno

Citat:
Prvotno napisano od Princess Leia Vidi poruku
A seks, pa ni sve perverzije ni igračke, izopačenosti ovog svjeta nemogu nadmašiti taj osjećaj ljubavi.

Što vi mislite?
ja mislim da seks nikako nije jednako ljubav, ali mi je jasno da si to napisala "for argument sake".

to na stranu, slazem se s kvotanim, da.
Zoey je odsutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to Zoey For This Useful Post:
Staro 8.3.2010, 11:26:51   #4
Princess Leia
Korisnik pod kaznom

Princess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnikaPrincess Leia je izuzetno cijenjen/a i poštovan/a od korisnika
Početno

Pa dobrodošla Zoey

Prvi post i to na moju temu, uobrazit ću se.
Staro 8.3.2010, 18:49:43   #5
***MiMi***
Mladi korisnik

***MiMi*** avatar

Spol: Ženski
Datum pristupanja: 12.2.2010
Groans: 3
Groaned at 1 Time in 1 Post
***MiMi*** je poštovan/a od korisnika***MiMi*** je poštovan/a od korisnika***MiMi*** je poštovan/a od korisnika***MiMi*** je poštovan/a od korisnika
Početno

Citat:
Istinska sreću u svoj svojoj punini nije jednostavno za pronaći. Ali, nije ni nemoguće.
"Čovjeku je nateže biti sretan." Sjećam se kada sam prvi put tu rečenicu čula na satu Povjesti Religija u Gimnaziji. Obožavala sam taj predmet i upijala znanje hlapljivo. No tu rečenicu tada sa 15 godina nisam mogla shvatiti ili bolje rečeno nisam htjela prihvatiti.

Periodično se te rečenice sjetim sa svakim novim iskustvom.

Danas bih htjela započeti raspravu o seksu u kontekstu istinske sreće. Ljubavi.

U daljenjem tekstu ljubav=seks

Kada voliš i kada si voljen. Kada u tišini možeš biti sretan pored voljene osobe.

Tu računica hvala bogu ne postoji, samo osjećaj koji je ispravan i snažan. Koji ti hrani dušu i tijelo energijom zbog koje sve možeš podnijeti, napraviti.

Obično su takvi ljudi sretni i napreduju u karijeri.

To je onaj osjećaj kada dodirneš drugu osobu i osjećaš energiju, vibracije i toplinu. I kada niste skupa. Ne trebaju ti nikava pitanja, gnjavaže jer si siguran u svetost odnosa.

Jednostavno si slobodan.

I trčiš u naručje toj osobi ne zbog obveze već zbog želje.

Jer ljubav je sloboda.

Ljubav je Religija.

Što vi mislite?

predivno rečeno. kad se sve spoji, volis i voljen si želis i željen si. nista ti njegovo ne smeta ni njemu tvoje
ne varas ga i znas da te nece prevariti
e to sam ja imala i sad vise nemam i sad odoh prvo povracati pa onda plakati
***MiMi*** je odsutan   Odgovori s citatom
The Following User Says Thank You to ***MiMi*** For This Useful Post:
Staro 9.3.2010, 1:27:39   #6
Zoey
Novopridošlica

Početno

Citat:
Pa dobrodošla Zoey

Prvi post i to na moju temu, uobrazit ću se.
prvo pa musko.

nego.... dobra ti je tema, samo da se pokrene. kad netko u tebi pobudi senzualnu stranu, pa to je divno. ne znam dal ima ista bolje od toga.
Staro 9.3.2010, 21:21:59   #7
Princess Leia
Korisnik pod kaznom

Početno

Zašto pišeš samo na mojoj temi?

Šaraj malo, neće te pojest obećavam

Jako su slatki i dragi ovdje. Ima jedna supermoderatorica tako je mila i draga podsjeća me na nas kad smo tek počeli na forumu pisati. Meni se strašno sviđa* i imam potrebu da je zaštitim od Internet grabežljivaca Pretvaram se u Alexa

*i ne samo ona, ima ih još (i korisnici i moderatorice) i sve su slatke , kao da su odabrane
Staro 1.4.2010, 22:59:46   #8
Zoey
Novopridošlica

Početno

Citat:
Zašto pišeš samo na mojoj temi?

Šaraj malo, neće te pojest obećavam

Jako su slatki i dragi ovdje. Ima jedna supermoderatorica tako je mila i draga podsjeća me na nas kad smo tek počeli na forumu pisati. Meni se strašno sviđa* i imam potrebu da je zaštitim od Internet grabežljivaca Pretvaram se u Alexa

*i ne samo ona, ima ih još (i korisnici i moderatorice) i sve su slatke , kao da su odabrane
ma znam da me nece pojesti, ali znas kako je. ja piskaram po forumu uz rad, pa onda eto tako, ne stignem bas uvijek. a i nisam nametljiva, kaj ja znam.

da ne budem skroz offtopic, moram reci da sam u posljednje vrijeme sklonija pomisli na brutalno seksi, zivotinjski seks. ne brijem bas nesto na senzualnost. mora da je zato sto se dugonisam posevila.
Staro 2.4.2010, 0:11:36   #9
Princess Leia
Korisnik pod kaznom

Početno

Ma nek si ti meni tu došla.

Baš mi te je drago vidjeti.

Ja znam da je off ali, ionako nikome nije do senzualnosti. Samo ja haluniciram.

Ma meni uopće nije do sexa. Totalno sam ravnodušna.

A ljubav, prava ljubav. Kad je čovjeku stalo, e to ja sad želim.
Odgovori

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možete otvoriti novu temu
Ne možete ostaviti odgovor
Ne možete stavljati privitke
Ne možete uređivati svoje postove

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno

Forum Jump

Sva vremena su GMT +2. Vrijeme je 15:35:24.